Waar kan je in Nederland Wakeboarden?

Op deze belangrijke vraag hopen wij op deze pagina een antwoord te kunnen geven. Niet alleen Wakeboard scholen en clubs kan je hier vinden, maar ook kabelskibanen en de plaatsen waar je snel mag varen (en Wakeboarden). De adressen van verschillende Wakeboard shops ontbreken naturlijk ook niet. Ook is er een events kalender. Als we iets vergeten zijn, mail ons even.


Waar kan je achter een boot wakeboarden?
Als je geen eigen boot hebt, maar toch echt wilt wakeboarden, dan zijn er genoeg clubs of verenigingen met een boot waar je terecht kunt. Klik hier voor meer info.
Waar kan je kabelwakeboarden?
Zoals in de alinea hiervoor al staat, kan je ook wakeboarden achter een kabelbaan i.p.v. achter een boot. Klik voor meer info hier.

Waar mag je snel varen?
In Nederland zijn redelijk wat plaatsen waar snel varen is toegestaan. In de ANWB folder 'Snel varen in Nederland' en in de Snelvaar folder van de VVV vind je er info over. Ook op onze site is deze info te vinden, met als bron de eerder genoemde folders.

Wakeboard Shops !!!
Er zijn verschillende wakeboard shops in Nederland te vinden. Bij de gespecialiseerde wakeshop zijn naast wakeboards vaak ook andere boarding goods te verkrijgen, zoals snowboards, skate/wake/surf kleding en schoenen. Klik hier !!!


[ Back to Mainpage ]
Copyright © 1999 by Sander Lieuwma - ALL RIGHTS RESERVED